57 de posturi de profesori titulari, 505 de pretendenți

De Alexandru Guiaș
2Comentarii
Mulți pretendenți, puține locuri de profesori titulari
Mulți pretendenți, puține locuri de profesori titulari
S-au afișat rezultatele concursului de ocupare a posturilor didactice în învăţământ din Bihor, după soluţionarea contestaţiilor.

Conform Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Bihor, în acest an, la nivelul județului, în cadrul concursului de titularizare, din totalul de 1.040 de lucrări evaluate s-au înregistrat 186 contestaţii. La 111 lucrări au crescut notele, la 68 au scăzut şi la 7 au rămas neschimbate.

Potrivit rezultatelor după soluţionarea contestaţiilor, în Bihor s-au înregistrat 196 (18.85%) de candidaţi cu note cuprinse între 1.01 şi 4.99, 339 (32.60%) au avut note cuprinse între 5-6.99, iar 505 (48.56%) de candidați au avut note peste 7.

Ședințele publice de repartizare pentru cadrele didactice care au obținut cel puțin nota 7 se vor realiza la sediul ISJ Bihor, în data de 26 iulie, în vederea angajării pe perioadă nedeterminată. Pentru cei rămaşi nerepartizaţi cu medii peste 7, respectiv cei care au obținut note cuprinse între 5-7, aceștia pot participa la ședințele publice din 28 august.

În Bihor sunt 57 de posturi de titulari în şcolile şi grădiniţele din judeţ. Din acestea 42 sunt în mediul urban şi 15 mediul rural. Din cele 57 de posturi 31 sunt la clase cu predare în limba română şi 26 în clase de minorităţi (15 la clase cu predare în limba maghiară, celelalte în limba germană și rromani).

În ce privește posturile pe prioadă determinată sau cele care nu sunt cu normă întreagă (fracţiuni de posturi), ISJ Bihor a pus la bătaie 1.455 de posturi.

Rezultatele sunt afișate la centrele de concurs, dar şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor