700.000 euro disponibili pentru dezvoltarea satelor

700.000 euro disponibili pentru dezvoltarea satelor
Bihorenii au o lună la dispoziţie pentru a depune cereri de finanţare.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată este 15.000 de euro, iar joi debutează prima sesiune de cerere de proiecte. Grupul de Acţiune Locală Bihor de pe lângă Frontiera cu Ungaria anunţă lansarea, începând cu data de 15 martie 2012, a primei sesiuni de cereri de proiecte pentru Măsura 6 din Planul de Dezvoltare Locală al Grupului de Acţiune Locală (corespunzătoare Măsurii 322 din PNDR) „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”. Fondurile disponibile pentru această măsură sunt de 700.000 euro.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanţarea unui proiect din cadrul acestei măsuri este de 15.000 euro. Depunerea proiectelor pentru această măsură se va face la sediul Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Bihor, în localitatea Borş, nr. 112, de marţi până vineri, între orele 10:00 – 18:00. Solicitantul de finanţare trebuie să aibă sediul în aria de acoperire a Grupului de Acţiune Locală Bihor, să îndeplinească cerinţele de conformitate şi eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului solicitantului aferent măsurii de finanţare. Termenul limită de depunere a cererilor de finanţare pentru această măsură este 15 aprilie 2012. Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea Măsurii 6 din Planul de Dezvoltare Locală al Grupului de Acţiune Locală Bihor (corespunzătoare Măsurii 322 din PNDR) sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului distribuit gratuit la sediul asociaţiei sau se pot descărca de pe site-ul www.apdrp.ro.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !