900 de elevi, într-un liceu cu o tradiţie de 60 de ani

900 de elevi, într-un liceu cu o tradiţie de 60 de ani
Noutatea acestui an la CT nr. 1 din Vadu Crişului este aceea că s-a înfiinţat o clasă a V-a cu profil de limba engleză intensiv.

900 de elevi au trecut luni porţile Colegiului Tehnic nr. 1 din Vadu Crişului, o şcoală cu o tradiţie de peste 60 de ani. Deschiderea anului şcolar a început cu intrarea copiilor din clasa pregătitoare prin „tunelul” alcătuit de elevii din clasa a XII-a.

„Dragi părinţi, vă asigurăm că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a răspunde exigenţelor dumneavoastră; sălile de clasă proaspăt văruite vă aşteaptă. Rezultatele de la Bacalaureatul din acest an au făcut ca mulţi elevi care au terminat la Vadu Crişului să continue studiile la universităţi renumite din Cluj-Napoca, Oradea,Timişoara”, a spus directorul Mălai Olimpiu Florin.

Dorel Cosma, primarul comunei Vadu Crişului, le-a mulţumit părinţilor şi elevilor pentru că au ales Colegiul Tehnic din Vadu Crişului, precum şi celor care au făcut eforturi ca procesul de învăţământ la şcoala din Vadu Crişului să înceapă în condiţii optime. „Sunt fericit că Vadu Crişului a prins din nou viaţă”, a spus primarul Cosma. „Începutul anului şcolar aduce schimbări majore în viaţa familiilor, mai ales în acele cazuri unde copilul calcă pentru prima dată pragul şcolii. Doar atât vă rog: aveţi încredere în noi – învăţători, profesori – pentru că vom face tot posibilul pentru a nu vă dezamăgi”, a ţinut să sublinieze directorul adjunct Maier Zoltán.

La nivel de liceu, la CT Vadu Crişului, la clasa a IX-a zi, funcţionează două clase cu profil economic şi filologie. La seral vor funcţiona clase cu profil comerţ, iar la frecvenţă redusă, profil mate-info.

Ioan Hasas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !