A acroșat o femeie în scaun cu rotile și a fugit de la locul accidentului

Reactualizat la:
A acroșat o femeie în scaun cu rotile și a fugit de la locul accidentului
Șoferul unei autospeciale de transport butelii a acroșat o femeie aflată în scaun cu rotile, iar apoi a fugit de la locul accidentului.


Accidentul a avut loc luni, 11 septembrie, la ora 16:55, pe strada Finișului din municipiul Beiuș.Un tânăr de 28 de ani, din Ștei, conducea o autospeciala de transport butelii când a acroșat cu partea laterală dreapta un scaun cu rotile lăsat neasigurat și nesupravegheat în fața unui imobil din Beiuș. Scaunul cu rotile în care se afla, imobilizată, o femeie de 67 de ani, din Beiuș, a fost lăsat într-o pantă ușoară, iar în urma acroșajului acesta rulat înspre carosabil.

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul autospecialei a părăsit locul producerii accidentului rutier fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii rutieri beiușeni”, informează comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

În urma accidentului femeia a suferi leziuni ușoare, iar șoferul s-a ales cu dosar penal. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.