A contestat

1Comentariu
A contestat
ORADEA – Concursul pentru ocuparea postului de director medical la Maternitate, la care s-au înscris dr. Valeria Filip şi dr. Petre Teodorescu, s-a dovedit a fi unul cu cântec: dr. Teodorescu nu a mai fost primit la proba scrisă deoarece a întârziat o jumătate de oră.

Acesta a depus în aceeaşi zi o contestaţie. „Comisia a considerat că întrucât s-a consemnat în procesul-verbal al concursului absenţa mea şi că subiectele au fost deja date, nu mai pot fi primit în concurs”, a declarat dr. Teodorescu în contestaţia cu pricina. „Înscrierea mea la acest concurs a fost nu pentru obţinerea unei funcţii, ci pentru a arăta că în acest spital există suficienţi medici cu experienţă şi cu studii de management, care pot fi consultaţi de către actuala conducere a Maternităţii”, menţionează dr. Teodorescu.

Comisia de soluţionare a contestaţiilor a respins plângerea dr. Teodorescu. „Candidaţii care nu se află în sălile de susţinere a probei de evaluare în momentul începerii concursului pierd dreptul de participare la concurs”, se precizează în răspunsul comisiei.

Borz Viorica1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor