A doua repartizare în licee

A doua repartizare în licee
ORADEA – Candidaţii la admitere în liceu care nu au fost repartizaţi în prima etapă a repartizării computerizate se pregătesc de o nouă etapă a admiterii.

„Lor li s-a eliberat fişe de opţiuni de la şcolile de provenienţă şi mâine ei vor completa aceste fişe şi îşi vor depune formularele completate”, ne-a informat Elisaveta Roşu, secretarul comisiei judeţene de admitere în liceu.

În această situaţie se regăsesc 104 candidaţi la admiterea în liceu care şi-au supraestimat media şi au completat un număr prea mic de opţiuni şi nu au fost repartizaţi în prima etapă a admiterii. Aceştia mai au la dispoziţie, după prima repartizare, un număr de 100 de locuri în licee şi 870 în şcolile de arte şi meserii bihorene.

Situaţii speciale

Participanţii la această etapă care au optat pentru locurile din licee vocaţionale au susţinut probele de aptitudini la finele săptămânii trecute, iar repartizarea se va efetua în 12 iulie. În perioada următoare sunt aşteptaţi cei cu situaţii speciale să îşi valideze locurile din licee pentru a-şi putea soluţiona problemele. Cererile pentru soluţionare situaţiilor speciale se vor centraliza la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor în zilele de 21 şi 22 iulie.

În categoria situaţiilor speciale se regăsesc gemenii, erori de operare, schimb de locuri, apropiere de domiciliu, situaţii medicale validate de comisia de expertiză a Agenţiei pentru Sănătate Publică şi redistribuirile. Pentru a putea să le fie soluţionate situaţiile solicitanţii trebuie să îşi depună dosarele la liceele unde au fost repartizaţi în prima etapă.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !