A doua strigare la Universitate Oradea

Universitatea din Oradea a început a doua sesiune de admitere pentru studii de licenţă, master şi doctorat. De azi cei care doresc să îşi continue studiile pot să se înscrie la instituţia orădeană. În perioada 7 – 25 septembrie 2009, Universitatea din Oradea desfăşoară sesiunea de toamnă a concursului de Admitere.

Universitate Oradea organizează concurs pentru toate ciclurile de învăţământ superiorscăţând la concurs 3413 locuri din care 24 bugetate la licenţă, 5543 locuri din care 900 bugetate la master şi 175 locuri din care 30 bugetate la doctorat.

În septembrie, Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea va organiza concurs doar pentru specializarea „Radiologie şi imagistică” unde există 15 locuri cu taxă.

Pe lângă FMF mai exist trei facultăţi care la anumite specializări nu vor organiza examen de admitere, Astfel la specializarea „Arhitectură” – Facultatea de Arhitectură şi Construcţii, „Finanţe” – Facultatea de Ştiinţe Economice şi „Psihologie” – Facultatea de Ştiinţe Socio – Umane nu mai au locuri disponibile.

La fel ca şi în sesiunea din iulie taxele de înscriere şi de confirmare la Universitate Oradea sunt de 150 respectiv 100 de lei.

Mai multe detalii despre dosarul şi taxele de admitere pot fi găsite pe pagina Universitatea Oradea, www.uoradea.ro, la butonul Admitere.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !