A fost desemnat fotograful anului

21Comentarii
A fost desemnat fotograful anului
Norbert Gaspar din Marghita a fost declarat fotograful de nuntă al anului.

Concursul judeţean „Fotograful de Nunta al Anului” a ajuns la final. La concurs au participat fotografi amatori şi profesionişti din Bihor. Ei au trimis seturi de cinci imagini monocrome sau color.

„Tema concursului a fost prezentarea nunţii, într-o serie formată din maximum cinci imagini. În competiţie s-au înscris 15 fotografi amatori şi profesionişti din Bihor, cu 25 de serii de imagini. Concursul a urmărit nominalizarea celor mai valoroşi fotografi de nuntă. Jurizarea lucrărilor a avut loc ieri. Vom răsplăti munca lor de creaţie cu diferite trofee, medalii şi diplome de merit”, a declarat Ştefan Toth, preşedintele Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR), organizatorul acestei manifestări.

Premii

Juriul, condus de Ştefan Toth, a selectat, pentru expoziţia reprezentativă din 26 noiembrie, 19 serii fotografice şi a acordat mai multe premii. Astfel, Norbert Gaspar din Marghita a primit medalia de aur a AAFR şi trofeul Consiliului Judeţean Bihor şi a fost declarat fotograful de nuntă al anului 2010. El a prezentat seria „Gotic” şi „Surprinşi”. Medalia de argint a AAFR a fost obţinută de Nicoleta Pazmany-Jianu din Oradea pentru seria de lucrări intitulată „Glamour”. Aceasta a câştigat şi trofeul Primăriei Oradea, pentru seria „În stil vechi”. Medalia de bronz a AAFR a ajuns la Sorin Bara, pentru seria de lucrări „Veneţia”.

Organizatorii au oferit şi cinci menţiuni. Acestea au fost acordate fotografilor: Alin Meze (Oradea), Norbert Gaspar (Marghita), Lucian Tiba (Oradea), Daniel Pazmany-Jianu (Oradea) şi Nicoleta Pazmany-Jianu (Oradea). Juriul a ţinut cont de orginalitate şi creativitate, valoare artistică şi unitatea imaginilor realizate.

Lucrările selectate vor constitui obiectul unei expoziţii. Vernisajul expoziţiei şi festivitatea de înmânare a premiilor vor avea loc în data de 26 noiembrie, de la ora 11:00, la Galeria „Euro Foto Art” din Oradea.

C.D.21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor