„A fost penalty la faza lui Lupaşcu”

„A fost penalty la faza lui Lupaşcu”
Primul care a analizat jocul a fost Leo Grozavu. „Ne-am batut singuri. Sunt prea putine de spus atâta timp cât ne marcam autogol si luam un gol ca în curtea scolii, cum a fost cel al lui Miculescu.

Consider ca nu meritam sa pierdem, dar fotbalul asteapta greseli. Noi am gresit capital în acest meci. Am luat într-un tur de campionat cinci goluri si la Oradea am luat trei într-un singur meci. Avem anumite limite pe care nu putem sa le depasim, si atunci e greu. Am facut un meci execrabil de aparare si toti suntem vinovati pentru înfrângere”, sustine Grozavu.


Mult mai calm, Ion Marin a facut o scurta analiza tactica: „Derby-ul ardelean a fost onorat ca daruire si angajament. Prin victoria obtinuta, FC Bihor a salvat întregul tur de campionat si poate pregati în liniste returul. A fost un duel tactic deosebit, U jucând cu un triunghi ofensiv format din Bus, Popescu si Szekely.

Noi am raspuns cu Fele la Popescu si Lazar la Szekely. Am înscris repede si în repriza a doua ne-am retras deliberat, pentru a ne crea spatii. Din pacate, am ratat si doua ocazii clare”.


Antrenorul a lansat si un avertisment. „Sa nu creada cineva ca prin aceste victorii împotriva Mediasului si Clujului suntem cei mai mari si cei mai tari. Mai sunt multe lucruri de pus la punct”, crede Marin, care considera ca FC Bihor a fost privata de un penalty în minutul 33, când Lupascu a cazut dupa duelul cu Aldea.

Teodor Biris