A hrănit porcii cu femei

Reactualizat la:
3Comentarii
A hrănit porcii cu femei
anadianul Robert Pickton, care şi-a hrănit animalele de la fermă cu trupurile mai multor femei, a fost găsit vinovat.

Criminalul în serie Robert Pickton, de 58 de ani, fost condamnat ieri la închisoare pe viaţă pentru crimă de gradul unu şi doi în cazul morţii a şase femei, relatează Vancouver Sun. În momentul pronunţării, sentinţei nici un muşchi de pe faţa lui Pickton nu a tresărit. Şi asta pentru că el e convins că a “curăţat lumea de rău”.

După mai bine de 10 luni de judecată şi 10 zile de deliberări din partea juriului,fermierul canadian Robert Pickton, 58 de ani, a fost găsit vinovat de uciderea cu sânge rece a şase femei. Fermierul şi-a hrănit porcii de la fermă cu trupurile victimelor sale, pentru a şterge orice urmă a faptelor sale.

Criminalul înserie a fost trimis la închisoare pe viaţă şi poate obţine eliberarea condiţionată numai după 25 de ani. Familiile victimelor sunt însă nemulţumite pentru că această decizie definitivă s-a pronunţat numai în baza probelor rezultate din analiza ADN a celor şase cadavre găsite la ferma lui Pickton.

Asta în condiţiile în care bilanţul victimelor se ridică la 70 de femei. De aceea neamurile femeilor date dispărute cer cu insistenţă continuarea anchetei. “Vrem să fie condamnat pentru toate crimele sale, nu doar pentru cele şase”, a declarat Greg Garley, una din rudele femeilor ucise.

Nu are nici o remuşcare

Trebuie menţionat că fermierul a fost arestat şi învinuit în baza rămăşiţelor pământeşti ale ultimelor victime pe care porcii nu apucaseră să le mănânce. În momentul pronunţării sentiţei, Pickton nici nu a tresărit. Şi asta pentru că, într-una din scrisorile redactate în perioada detenţiei, criminalul cu un coeficient de inteligenţă mediu, de 86 de puncte, a scris că el “este trimisul lui Dumnezeu pe pământ pentru a îi călăuzi pe cei păcătoşi pe calea cea dreaptă”.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor