A început cazarea în căminele studenţeşti

De Crina Dobocan
1Comentariu
Se pot caza până pe 30 septembrie
Se pot caza până pe 30 septembrie
Cazarea în căminele studenţeşti ale Universităţii din Oradea a început marți, de la ora 8:00, şi se va încheia în 30 septembrie, la ora 12:00.

După acest termen, studenţii care nu s-au prezentat vor pierde locul repartizat în cămin. 1.667 de cereri, din cele 1.867 înregistrate, au fost soluţionate pozitiv.

„În data de 30 septembrie, începând cu ora 12:00, se vor repartiza locurile de cazare rămase disponibile pentru rezerve şi se va face cazarea studenţilor prezenţi care figurează pe listele de rezerve”, a arătat Ligia Burtă, prorectorul responsabil cu problemele studenţeşti. Potrivit ei, studenţii vor avea din acest an condiţii mai bune de cazare, fiecare cameră fiind dotată cu frigidere, aparatură electrocasnică, iar maşinile de spălat haine au fost înlocuite, acolo unde a fost necesar; în căminele din campus, studenţii vor beneficia de maşini de uscat haine.

,,Mâine, căminele vor fi predate în condiţii decente. Încercăm să le oferim studenţilor condiţii decente de viaţă”, a declarat Ligia Burtă. Aceasta a adăugat că s-a insistat foarte mult pe ameliorarea condiţiilor din căminele de la Înfrăţirea. Aici, studenţii se vor bucura de o sală de lectură, care va fi la dispoziţia lor între orele 8:00-20:00.

Costurile de cazare ar putea să fie majorate însă. Acest lucru va fi stabilit în şedinţa de joi a Senatului Universităţii. Astfel, tarifele de cazare în camerele din cămine ar putea varia între 85 şi 250 de lei, în funcţie de numărul de paturi din cameră.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor