A murit muncind duminica

A murit muncind duminica
„L-a batut Dumnezeu ca a lucrat în zi de duminica, asa ziceau unii martori când am ajuns la caz”, ne-a spus duminica doctorul Teodor Foltut de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Medicul ne-a relatat ca dimineata, în jurul orei 9:30, a fost chemat în Sanmartin, sa ajute un om care a cazut de la o înaltime de câtiva metri. Potrivit dr. Foltut, G.D. (45 ani) monta niste burlane la balconul de la etajul III al unui imobil din localitate. Medicul în urgenta a explicat ca omul nu avea echipament de protectie si, prin urmare, caderea nu a putut fi evitata.

În urma caderii de la înaltime, barbatul a suferit mai multe fracturi costale si insuficienta respiratorie. Doctorul i-a acordat primul ajutor medical si l-a dus apoi la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean. Starea muncitorului s-a agravat prin stopul cardio-respirator suferit în urmatoarele minute. Medicii de la UPU l-au resuscitat mai bine de o ora. În zadar, la ora 11:30 a fost declarat mort, ne-au spus cadrele medicale de la UPU.

Doctorul Foltut ne-a spus ca nu a fost prima oara când muncitorul a suferit accident de munca. Nu cu mult timp înainte, barbatul a scapat ca prin urechile acului dupa ce si-a rupt picioarele.

Otilia Sandor

Taguri: , ,