A.R.D.T. Oradea recrutează voluntari

De Camelia Busu
A.R.D.T. Oradea recrutează voluntari
Implicată în numeroase proiecte şi parteneriate prin care îşi propune crearea unui mediu comunitar studențesc și de tineret propice dezvoltării personale și profesionale, Asociația de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului Oradea este în perioada de recrutare de voluntari.

După cum singură se recomandă, echipa A.R.D.T. Oradea vrea să aducă voluntariatul „la un alt nivel, prin multitudinea de proiecte în curs de dezvoltare”. Pentru asta are nevoie de tineri implicaţi, elevi sau studenţi, care au aptitudini pe care le pot pune în practică în cadrul asociaţiei, și pe care ar dori să le îmbunătățească, şi cu ajutorul cărora să dea o mână de ajutor la dezvoltarea societăţii în care trăiesc.

Asociaţia îşi propune să pună accent pe calităţile naturale ale tinerilor, să fie îndrumaţi în mod corect, pentru că un oraş creşte printr-un învăţământ superior puternic. A.R.D.T. Oradea mizează pe aceşti tineri pasionaţi că vor intra în echipă şi se vor implica în proiectele pe care aceştia le au în vedere. Unul dintre acestea, „Şcoala de vară”, a ajuns la a cincea ediţie, proiect ce presupune alegerea şi orientarea în carieră, dar şi dezvoltarea personală şi profesională.

„Te așteptăm în proiectele noastre, locul în care te poți dezvolta pe tine și totodată mediul în care trăiești! Suntem lângă tine să îți oferim experiențe și oportunități de dezvoltare personală, atât aici cât și pe piața orădeană!”, anunţă echipa A.R.D.T. Oradea. Tinerii interesaţi se pot înscrie pe site-ul asociaţiei, http://ardtoradea.ro/ . Trebuie doar să îşi stabilească timpul pe care îl au săptămânal la dispoziţie pentru a se dezvolta personal în organizaţie, să îşi dezvăluie competenţele informatice şi să îşi facă o scurtă autoevaluare.

Asociația a fost propusă și creată în anul 2015, printr-un parteneriat al mai multor tineri care își doresc să aducă plusvaloare comunității orădene, alături de parteneri precum Asociaţia Firmelor Bihorene sau Universitatea Oradea.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !