A trecut caravana germană

4Comentarii
A trecut caravana germană
ORADEA – De vineri şi până duminică, atmsofera de pe Corso a fost pigmentată de „Caravana German Fest”, care a venit în Oradea cu trupa „Bandidos”, animatoare îmbrăcate în costume tradiţionale germane, muzică şi mâncare bavareză şi, desigur, promoţii şi concursuri de băut bere comentate savuros de amfitrionul „Hanssel”.

Evenimentului organizat de compania United Romanian Breweries şi sponsorizat de marca Holsten a trecut înainte pe la Timişoara şi Arad şi urmează să mai ducă spiritul festivalui Oktoberfest din Munchen în alte şapte oraşe mari ale ţării.

În „German Pub”…
În Oradea, organizatorii festivalului cu aromă germană au ales ca „centru de operaţiuni” terasa irlandeză „Irish Pub”. Iar printre trecătorii atraşi de plusul de culoare şi bun-gust s-au aflat şi câţiva germani pur-sânge.
„Am venit acum împreună cu studenţi italieni şi ne simţim foarte bine. În sezonul rece veneam de obicei aici miercurea, să ne întâlnim cu toţi germanii din Oradea, însă pe timpul verii preferăm răcoarea terasei de la Muzeu.

Oricum, ne bucurăm mult că a ajuns şi aici un pic din festivalul de la Munchen”, ne-a declarat Joe Vollmer, coordonator al Asociaţiei Studenţilor Medicinişti Străini din Oradea.
Un alt student venit la Oradea din Ingolstadt a avut şi o observaţie: „La Oktoberfest halbele sunt de minim un litru, iar aici sunt păhărele de plastic de 400 ml. Se vede că germanii sunt băutori mai mari de bere decât românii…”

Horgos Cristian4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor