ABA are o noua conducere

De Simona Albinaru
Noua conducere
Noua conducere
Luni, în cadrul conferinţei de presă a fost prezentată nouă echipă de management din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Crişuri.

La eveniment a participat Claudiu Pop, prefectul judeţului Bihor, care a prezentat decizia de numire în funcţie a directorului executiv.

Începând cu această dată, din conducerea A.B.A Crişuri vor face parte: Dumitru Voloşeniuc, director executiv, Pásztor Sándor, director tehnic Exploatare Lucrări Hidrotehnice, Claudiu Oros, director tehnic Resurse de Apă, Viorel Iuhas, director tehnic Investiţii şi Maria Tonca, director economic.

Proiecte

În cadrul conferinţei, directorul tehnic, Pásztor Sándor a prezentat cele mai însemnate proiecte desfăşurate de A.B.A Crişuri în ultimii trei ani. Printre acestea se numără acumularea permanentă de la Suplacu de Barcău, polderul de la Ginta, amenajarea de pe Crişul Mic, amenajarea de pe Valea Adona şi reabilitarea Crişului Repede în municipiul Oradea.

Directorul executiv, Dumitru Voloşeniuc a făcut asigurări că va continua absorbţia de fonduri pentru finalizarea lucrărilor hidrotehnice şi pentru noi proiecte desfăşurate de către ABA Crişuri.

Administraţia Bazinală de Apă Crişuri este instituţie publică de interes naţional care administrează apele aflate pe teritoriul bazinului hidrografic „Crişuri”. Cele mai importante cursuri de apă din bazinul hidrografic sunt: Ier, Barcău, Crişul Repede, Crişul Negru şi Crişul Alb.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !