Abonamente de parcare, vândute online

10Comentarii
Abonamente de parcare, vândute online
Primăria anunţă că pune în vânzare online abonamente de parcare pentru autoturisme.

Eliberarea acestor abonamente se face prin accesarea site-ului www.oradea.ro, la secţiunea Plăți online, rubrica Abonamente parcare.

Astfel, prima condiţie pentru eliberarea abonamentelor de parcare este existența unei conexiuni la internet și nu implică alte costuri pentru utilizatori, comisioanele bancare fiind suportate de către Primărie. Valoarea abonamentelor este aceeași cu a celor eliberate prin prezentarea la ghișeele Primăriei.

Datele care trebuie completate de către utilizatorii serviciului online sunt: CNP-ul titularului abonamentului, numărul de înmatriculare al autoturismului, datele de card bancar, numărul de telefon – pentru notificarea ulterioară a expirării duratei de valabilitate a abonamentului, cu 48 de ore înainte de data expirării, şi e-mail-ul, pentru confirmarea plății online și notificarea expirării duratei de valabilitate a abonamentului, cu 48 de ore înainte de data expirării.

Datele de card bancar completate prin portal sunt criptate prin protocolul SSL și comunicate direct Romcard – procesatorul național de plăți. Transferul datelor de card este strict între dvs. și Romcard. Aceste informații nu sunt stocate nici de IndecoSoft, furnizorul GlobalPay, nici de Primărie.

În cazul cetățenilor care doresc eliberarea unui abonament de riveran în zona de domiciliu, prima eliberare a abonamentului se poate face numai prin prezentarea la Primăria Municipiului Oradea, la unul dintre ghișeele pentru plata taxelor, a documentelor doveditoare (cartea de identitate și certificatul de înmatriculare al autoturismului). Ulterior, reînnoirea abonamentului se va putea realiza prin serviciul online.

Abonamente şi tarife

Prin acest serviciu se pot elibera abonamente de parcare pentru parcările publice, cu excepția parcărilor de domiciliu, astfel:

TIP ABONAMENT

Perioada

1 lună

3 luni

6 luni

12 luni

Abonament valabil pentru locuri cu marcaj alb în parcări cu plată

70

200

380

700

Abonament pentru riverani în parcări cu plată

20

60

110

200

Abonament parcare supraetajată

70

200

380

700

Abonament parcare supraetajată riverani

40

110

210

400

Abonament parcare supraetajată și marcaj alb în parcări cu plată

100

280

550

1.00010Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor