Abonamente la Euphoria

Bihor Online si Euphoria Beauty Center iti propun un nou concurs, iar daca listezi fluturasul de mai jos, beneficiezi de 10% reducere la orice abonament. Raspunde corect la intrebarea pusa de noi si castiga unul dintre cele doua abonamente puse la bataie.

Un abonament este un pachet mixt de: -5 sedinte de electrostimulare -5 sedinte de vacuum -1 impachetare la alegere (namol, crema anticelulitica, ciocolata).

Concursul se desfasoara pe o perioada de doua saptamani intre 27 august – 7 septembrie 2007. Castigatorii ii vom contacta telefonic pentru a-i anunta cum vor intra in posesia premiilor.

Raspunde corect la intrebari si completeaza datele tale obligatoriu (nume, prenume, e-mail, si nr de telefon si adresa) si mergi la Euphoria Beauty Center.

Important!Prin trimiterea datelor esti de acord ca acestea sa fie inregistrate in baza de date a SC Inform Media SRL. Datele obtinute in cadrul concursului pot fi folosite exclusiv de Informmedia in scopuri de marketing. Toate datele vor fi tratate cu confidentialitate si nu vor fi divulgate catre terte parti.

Rezolva testul acum!