Absolvenţii gojdişti au spus adio şcolii

1Comentariu
Absolvenţii gojdişti au spus adio şcolii
ORADEA - Elevii şi dascălii Colegiului Naţional „Emanuil Gojdu” au încheiat anul şcolar ieri, în cadru festiv, la Teatrul de Stat. În deschidere, directorul adjunct Livia Mircea a dat citire textului tradus în româneşte al imnului Gaudeamus, după care acesta a fost cântat de un grup de absolvenţi, acompaniaţi la chitară şi acordeon.

A luat cuvântul apoi directorul Dorel Tifor, reamintindu-le absolvenţilor că au ajuns la o răscruce de drumuri. „Viaţa este singurul şi unicul maestru pe care-l avem. Nu serveşte nimănui să chiulească de la cursurile vieţii”, a fost ultimul sfat dat elevilor de clasa a XII-a.

„În această instituţie bat pentru voi 80 de inimi de dascăl”, i-a asigurat Dorel Tifor pe absolvenţi, urându-le să se împlinească în domeniile către care se îndreaptă aspiraţiile lor. Vorbitorul a punctat performanţele deosebite realizate de elevi, nu mai puţini de zece absolvind clasa a XII-a cu media generală 10.

Nici cei din ciclul gimnazial nu se lasă mai prejos, media generală pe clase apropiindu-se de nota maximă. Directorul şi-a încheiat discursul presărat cu umor cu o poezie proprie, dedicată acestei generaţii, fiind îndelung aplaudat de auditoriu.
În continuare au fost decernate de către diriginţii claselor de-a XII-a diplomele de absolvire, premiile şi menţiunile.

Pengo Zoltan1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor