Absolventii Universitatii de Vest Timisoara se pot intalni prin intermediul unei platforme virtuale

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Absolventii Universitatii de Vest Timisoara se pot intalni prin intermediul unei platforme virtuale
© Tion: Absolventii Universitati de Vest Timisoara se pot intalni prin intermediul unei platforme virtuale
Absolvenții facultăților din cadrul Universității de Vest Timișoara au acum la dispoziție o platformă virtuală unde se pot întâlni și discuta cu colegii din întreaga lume. UVTerra va putea fi accesată de oricare dintre absolvenții instituției, prin intermediul internetului.

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) a constituit în urmă cu câțiva ani comunitatea alumnilor săi, realizând împreună cu aceștia de-a lungul timpului mai multe proiecte educaționale de impact pentru numeroase generații de studenți. De curând, membrii comunității de alumni UVT beneficiază de o platformă online dedicată, intitulată sugestiv UVTerra, prin intermediul căreia absolvenții universității intră în contact cu colegii lor de pe toate meridianele globului, promovează pentru întreaga comunitate evenimente profesionale, oportunități de locuri de muncă, reuniuni aniversare sau chiar inițiative antreprenoriale de succes. Platforma poate fi accesată de orice absolvent al Universității de Vest din Timișoara pe internet, la adresa uvterra.uvt.ro, urmând să fie lansată și o aplicație pentru telefonul mobil care să faciliteze comunicarea între membrii comunității.

O altă veste bună pentru comunitatea absolvenților este că vor fi înființate structuri ale alumni UVT în mai multe județe din țară, dar și în Serbia și Republica Moldova.

„Ținem mult la acest demers, întrucât absolvenții noștri sunt la fel de importanți precum studenții. Platforma UVTerra are menirea de a facilita contactul cu aceștia, dar și interacțiunea dintre ei. Beneficiem deja de sprijinul a numeroși alumni și știm că mulți alții vor să ne fie alături. De aici a plecat ideea unei platforme online care să gestioneze comunicarea cu ei sub o formă modernă și extrem de rapidă ”, a declarat rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

În vara acestui an a fost lansată la Vârșeț o asemenea comunitate a alumnilor UVT din Serbia, proiectul de dezvoltare a rețelei va continua și în a doua parte a acestui an cu constituirea unor noi comunități. Acestea vor fi deschise la Drobeta Turnu Severin (25 octombrie), Târgu Jiu (26 octombrie), Arad (31 octombrie), Baia-Mare (2 noiembrie), Satu-Mare (3 noiembrie), Suceava (15 noiembrie), Chișinău (17 noiembrie), Oradea (23 noiembrie), Deva (24 noiembrie), Alba-Iulia (7 decembrie), respectiv Sibiu (8 decembrie).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !