Academia Feeling Dance îşi deschide porţile!

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
1Comentariu
Academia Feeling Dance îşi deschide porţile!
Copiii şi adulţii deopotrivă se pot înscrie la cursurile de dans de la Academia Feeling Dance. Vezi programul cursurilor.

Ca în fiecare an, imediat după începerea anului şcolar, se deschid porţile şi pentru lecţiile de dans de societate şi latino la Academia Feeling Dance Oradea.

Furori pe net, în Spania

Doritorii pot alege să urmeze cursuri de dans în funcţie de stilurile de dans, dar şi de program. De exemplu, adulţii care vor să ştie să danseze „clasic” (valsuri, rock, tango, cha-cha etc.) pot alege să meargă la grupa care are cursuri luni şi miercuri sau, dacă sunt liberi în weekend, la grupa care are cursuri sâmbătă şi duminică. Antrenorii Feeling Dance, cu peste 25 de ani petrecuţi în lumea dansului, sunt de talie naţională şi internaţională şi nu este cineva care să fi urmat un curs aici şi să nu aibă habar de dans.
Dincolo de concursuri şi diplome, aprecierea profesionalismului de la Academia Feeling Dance Oradea a invadat internetul. Cea mai recentă dovadă este dată de numărul mare de vizualizări în Spania (peste 40.000 erau miercuri, 28 septembrie) la două videoclipuri: într-unul, trei perechi de dansatori profesionişti de la Feeling Dance (Sonnya Vass, Ile Norbi, Krisztina Bianka Kiraly Csopi, plus soții Renata şi Cristian Jurcuţ) dansează kizomba în aer liber, în Piaţa Unirii şi pe Podul Ferdinand din Oradea, iar în al doilea – soţii Renata şi Cristian Jurcuţ dansează bachata.

Din octombrie, în sediu nou

Calitatea este dată deci de performanţele la care au ajuns instructorii, dar şi de ambientul creat de ei. Feeling Dance Oradea îşi deschide în octombrie porţile într-un nou sediu, mai spaţios şi mai primitor, pe str. Vasile Alecsandri, în fosta clădire Oradinum, vizavi de Inspectoratul de Stat în Construcţii (intrarea pe la Laser Arena). Sălile de curs sunt amenajate conform standardelor din concursuri, astfel încât şi cei ce au intenţia de a se pregăti pentru competiţii pot fi liniştiţi, fiindcă au toate condiţiile. De reţinut că Academia a scăzut vârsta de la care acceptă cursanţi, de la 5 ani la 3 ani, astfel încât pot urma cursuri de dans cei care au între 3 şi 99 de ani.

Costul unui abonament standard (2 lecţii/săptămână, 8 lecţii/lună) este de 80 lei/persoană, la care se aplică discounturi între 0 şi 50%, în funcţie de anumite condiţii (fraţi, cupluri, familii, studenţi, grupuri mai mari de 5 persoane sau mai multe tipuri de curs în acelaşi timp). Informaţii se pot afla de pe pagina de facebook „FeelingDanceOradea” sau la tel. 0722/883.569 sau 0741/283.569.
Start la lecţiile de dans

Din octombrie se vor număra bobocii şi la Academia Feeling Dance Oradea. Copiii şi adulţii sunt aşteptaţi deopotrivă la cursuri de dans, în funcţie de preferinţe şi timp.

A. Pentru tineret şi adulţi, grupe de începători:
1) Cursul de dans clasic: din 8 octombrie, cu program sâmbăta şi duminica, între orele 19:00-20:30 în prima săptămană şi între orele 18:00-19:30 din a doua săptămână
2) Cursul clasic: din 10 octombrie, cu program luni şi miercuri, între orele 20:30-22:00
3) Kizomba: din 10 octombrie, cu program luni şi miercuri, între orele 19:00-20:30
4) Salsa şi latino: din 11 octombrie, cu program marţi şi joi, între orele 20:30-22:00

B. Pentru copii între 3-14 ani, grupe de începători:
1) copii între 3-5 ani (grupa 1) – din 11 octombrie,
cu program marţi şi joi, de la ora 17:00
2) copii între 3-5 ani (grupa 2), din 11 octombrie,
cu program marţi şi joi, de la ora 17:45
3) copii între 6-10 ani, din 10 octombrie,
cu program luni şi miercuri, de la ora 18:00
4) copii între 11-14 ani (grupa de şcoală), din 11 octombrie, cu program marţi şi joi, de la ora 17:001Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor