Accident la Gepiu

Inca un accident rutier care a paralizat traficul rutier între Oradea si Salonta a avut loc sâmbata dimineata. Trecerea masinilor a fost blocata de tamponarea a doua autoturisme care circulau în acelasi sens.

Potrivit datelor adunate de politistii rutieristi, vinovat de producerea accidentului a fost H.I. (70 ani) din Oradea. În timp ce se deplasa la volanul unui autoturism Dacia având-o alaturi pe sotia sa de 63 de ani, barbatul a efectuat un viraj la stânga fara sa se asigure, moment în care a fost tamponat din partea lateral stânga de un autoturism Hyunday înmatriculat în Bucuresti.

Masina era condusa în aceeasi directie de M.M. (25 ani), tânarul angajându-se în depasirea coloanei a carei vârf era Dacia cu pricina.
În urma impactului, soferul Daciei si sotia sa au suferit rani usoare, fiind transportati la Spital pentru îngrijiri medicale.


Soseaua care duce spre Arad a fost blocata si joi dupa-amiaza, dupa ce un autocamion s-a rasturnat transversal pe sosea, în apropierea Aeroportului din Oradea.

Sebastian Kovacs