Accidente grave în Oradea

Accidente grave în Oradea
Luni în jurul orelor 17.10, oradeanca B.M. (25 de ani) a încercat sa traverseze bulevardul Dacia din municipiu printr-un loc nepermis si fara sa se asigure. Ea a fost însa surprinsa pe carosabil de o Dacia 1304 condusa regulamentar de concitadinul C.D. (53 de ani).

În urma acrosajului tânara a suferit multiple leziuni care au impus internarea urgenta la Spitalul Judetean Oradea. Iar marti în jurul orelor 10:30, soferul unei Dacii s-a angajat într-o depasire riscanta la iesirea din Osorhei spre Oradea. În conditiile traficului aglomerat de pe DN 1, imprudentul conducator auto a fost surprins în timp ce se afla pe contrasens de un autocamion. În urma colizunii frontale, Dacia a fost practic spulberata iar autocamionul a iesit fortat zeci de metri în câmp, unde s-a oprit doar când i s-a rupt axul rotii din fata stânga.

Serviciul de descarcerare si SMURD s-au deplasat rapid la fata locului pentru a degaja ranitii din autoturism si pentru a-i transporta la spital dupa acordarea primului ajutor medical.

Cristian Horgos