Accidente simultane pe Decebal

Accidente simultane pe Decebal
Doua accidente rutiere s-au petrecut aproape simultan marti dimineata pe Bdul Decebal. Evenimentele au avut loc în apropierea celor doua statii de tramvai de la Piata Decebal si intersectia cu Bdul Dacia.

Tamponarile s-au produs în jurul orei 10:00. Primul accident s-a produs din vina unei soferite aflate la volanul unui autoturism Volkswagen cu numere maghiare de înmatriculare. Tânara circula spre intersectia cu Bdul Decebal, venind din directia pietei, însa n-a respectat culoarea rosie a semaforului. În momentul în care a patruns pe bulevard, VW-ul a fost izbit din partea lateral dreapta de un autoturism Dacia care circula regulamentar. Cu destula sansa


La câteva minute dupa prima tamponare, în intersectia dintre bulevardele Dacia si Decebal, un autoturism combi a fost plesnit de tramvai. Soferul masinii circula în viteza spre Bors, ignorând indicatorul care-l obliga la acordarea de prioritate tramvaiului ce cobora din Olosig. Izbitura a fost îndeajuns de puternica pentru a rasuci masina cu 180 de grade.
Toti cei implicati în accidentele de ieri dimineata au scapat teferi. Soferii vinovati s-au ales doar cu sanctiuni din partea Politiei Rutiere.

Sebastian Kovacs