“Aceasta e adevarata valoare”

Reactualizat la:
Mijlocasul lui Dinamo, Florentin Petre a declarat dupa meciul castigat de echipa sa, cu 5-0, in fata Clujului, ca este multumit de jocul practicat de Dinamo si de valoarea ei.

El crede ca toata atentia se va indrepta spre meciul din grupele Cupei Uefa. “Intr-adevar, am facut un meci bun, mai ales dupa minutul 30. Stiam ca vor veni sa ne atace, sa ne preseze, au avut destule sanse de gol in inceputul primei reprize”, a spus Florentin Petre.

Petre a completat spunand ca “aceasta e adevarata valoarea a lui Dinamo. Ne-am propus sa facem un spectacol frumos, sa aducem lume la stadion si sa castigam toate meciurile”.

Legat de meciul pe care Dinamo il va juca saptamana viitoare in grupele Cupei UEFA, el a spus: “Nu se poate compara nici un meci. Heerenveen este o echipa mult mai puternica decat Clujul, dar noi am demonstrat ca suntem in forma si putem bate pe oricine!”

“A fost un singur suporter care a intrat pe teren de fericire ca a marcat Dinamo, nimic mai mult. Probabil ca va primi o amenda, dar bucuria nu i-o poate lua nimeni. Sunt fericit si eu ca i-am facut pe suporteri bucurosi in aceasta seara!”, a incheiat micutul mijlocas a lui Dinamo, Florentin Petre.


Sursa: Onlinesport.ro