Acroşaj, derapaj şi amenzi

Tânara C.R.A. (18 ani), din judetul Caras – Severin, a scapat cu rani usoare dupa ce s-a hazardat sa traverseze, joi seara, strada Nufarului din Oradea, fiind acrosata de o masina condusa de oradeanca M.D. (21 ani).

Tot joi, în jurul orei 21:00, C.R.F. (22 ani), din Poenii de Sus, a intrat cu viteza prea mare într-o curba dintre Beius si Stei, iar masina a derapat si a intrat în sant. În urma socului, atât soferul cât si pasagerul B.C. (26 ani), din Cusuius, au suferit leziuni minore. Politistii au stabilit însa ca soferul se afla sub influenta bauturilor alcoolice.
În aceeasi zi, Serviciul Politiei Rutiere a organizat mai multe actiuni preventive pe raza municipiului Oradea si pe drumurile nationale din judet.

Per total s-au aplicat 311 sanctiuni contraventionale, jumatate pentru depasirea limitelor legale de viteza. Au mai fost amendati sapte soferi, pentru efectuarea unor manevre de depasiri neregulamentare, doi pentru conducere sub influenta alcoolului, precum si patru pietoni. Suma amenzilor s-a ridicat la 14.280 de lei.

Cristian Horgos

Taguri: ,