Acte importante pentru investigatii

Persoanele care primesc de la medicii curanţi oncologi recomandare pentru investigaţia delicată cu computer tomograf şi emisie de pozitroni au nevoie de un dosar special, pentru aprobarea investigaţiei gratuite.

Solicitantul trebuie să aibă în primul rând referatul de justificare completat de medicul curant oncolog şi avizat de coordonatorul de program de la nivelul judeţului respectiv sau din centrul universitar, după caz. Actele ce mai trebuie ataşate la dosar sunt: copia actului de identitate, consimţământul pacientului /părintelui/tutorelui, documente medicale care susţin diagnosticul şi evoluţia bolii precum şi rezultatul examinării anterioare (rezultat histopatologic, rezultat CT sau RMN recent (efectuat în ultima lună), rezultat PET-CT anterior dacă este cazul, eventual bilet de ieşire din spital/epicriză, adeverinţă de asigurat CAS pentru angajaţi sau copie a cuponului de pensie pentru pensionari.

Dosarul se depune la CAS Bihor (pe Şoseaua Borşului), inspectorii de aici trimiţând dosarele la Bucureşti în prima săptămână a fiecărei luni. Decizia de aprobare sau respingere se trimite solicitantului prin fax sau email şi în original, la CAS Bihor.

O.Ş.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !