Acte pentru dosarul de recrutare

Acte pentru dosarul de recrutare
Bihorenii care vor să devină poliţişti şi întrunesc condiţiile de recrutare, pot depune dosarele până în 15 iunie

Poliţiştii bihoreni informează bihorenii care doresc să acceadă la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Capitală că dosarul de recrutare trebuie să cuprindă acte în original sau copii legalizate (cerere de înscriere – formular tipizat, diplomă de bacalaureat – copie legalizată) sau adeverinţă care atestă absolvirea liceului cu diplomă de bacalaureat, pentru candidaţii care au absolvit în anul în curs şi foaia matricolă – copie legalizată, certificat de căsătorie, certificat de naştere pentru candidat, soţie/soţ şi fiecare copil), autobiografia – scrisă personal de candidat cu scris olograf şi tabelul nominal cu rudele candidatului, cazier judiciar al candidatului, fişa medicală tip încadrare în M.A.I., caracterizare de la ultimul loc de muncă (şcoală, facultate sau unitate militară), vizată de şeful unităţii, cu nr. de înregistrare şi ştampilată, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare (formular tipizat) şi în copie xerox şi original – act de identitate, livret militar, carnet de muncă, plus trei fotografii 3×4 cm – tip buletin de identitate, două fotografii 9×12 cm, color numai pentru candidaţii declaraţi „admis”.

Atenţie la date!

Înscrierile au început în 8 aprilie şi se fac până în 31 mai 2010, la sediul IPJ Bihor, din Parcul Traian în zilele: luni, miercuri şi vineri între orele 8:30 – 12:30, iar marţi şi joi între orele 12.00 – 16.00. 

Poliţiştii atenţionează că vizita medicală se efectuează la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu al I.P.J. Bihor din Oradea, str. Dunării, nr.7, în fiecare zi de vineri, la ora 08:30, iar termenul-limită pentru depunerea dosarelor este 15 iunie 2010. Şi examinarea psihologică se efectuează la nivelul unităţii, în perioada 01-13.06.2010 de către specialiştii din cadrul Centrului de Psihosociologie al M.A.I.

    Pentru candidaţii care au fost declaraţi „inapt” la testarea psihologică, sau au fost declaraţi „inapt medical” în fişa medicală, activitatea de recrutare încetează.

Informaţii pentru admiterea la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” se pot obţine de pe site-ul www.bh.politiaromana.ro sau la Serviciul Resurse Umane, din municipiul Oradea, str. Parcul Traian, nr. 6-8, tel.: 0259/ 403111  sau 0259/ 403112 .

Otilia Şandor

Începe selecţia pentru Academia de Poliţie!

Începe selecţia pentru Academia de Poliţie!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !