Acţiuni pentru protecţia faunei piscicole şi a patrimoniului silvic

Acţiuni pentru protecţia faunei piscicole şi a patrimoniului silvic
Jandarmieria Bihor în colaborare cu organele competene în domeniul silvic și piscicol, au aplicat amenzi în valoare de peste 24.000 lei pentru pescuit în timpul prohibiției și lemne fără documente.

Jandarmeria Bihor a organizat 33 de acţiuni, în urma cărora au rezultat 2 infracţiuni cu 2 autori și au aplicat 58 sancţiuni contravenţionale cu amenzi totale în valoare totală de 24.100 lei. Totodată au fost ridicaţi în vederea confiscării 13 m3 material lemnos.

Aproape 2.000 lei pentru pescuit

În perioada prohibiţiei privind pescuitul sportiv, adică începând cu 10 aprilie, jandarmii au desfăşurat 13 acţiuni de prevenire şi combatere a fenomenului contravenţional şi penal. În urma acestor acţiuni au fost sancţionate 51 persoane cu amenzi în valoare totală de 18.900 lei.

Bihorenii au fost penalizați în principal pentru pescuit în perioada de prohibiţie sau reţinerea unor peşti sub limitele admise.

Perioada de prohibiție se desfășoară în perioada 10.04 – 08.06, iar până la finalul interdicției, pasionații pot pescui doar pe bălţile private.

JANDARM

Jandarmii au acţionat în comun cu organele silvice pe timpul a 20 acţiuni, desfăşurate în ultima lună. Pe timpul acestor acţiuni au fost sancţionate 7 persoane cu amenzi în valoare totală de 5.200 lei şi au ridicat în vederea confiscării 5,35 m3 masă lemnoasă.

Jandarmii au fost nevoiţi să întocmească acte procedurale pentru infracţiunea de tăiere ilegală de arbori, pe numele lui S.I. din Oradea, care a tăiat ilegal 3,3 m3 masă lemnoasă şi lui P.V. din Bratca, care a tăiat ilegal 4,4 m3 lemn.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !