Activitatea ASCO în cifre

206 persoane au solicitat anul trecut ajutor social din partea Administraţiei Sociale Comunitare Oradea (ASCO), reiese din Raportul Primarului pe 2005. 127 de cereri au fost aprobate, 45 nu s-au încadrat în prevederile legale, iar 34 sunt încă în curs de soluţionare.

ASCO a plătit ajutoare sociale unui număr mediu lunar de 500 de familii şi persoane singure, în valoare totală de 8,14 miliarde lei. De ajutor de înmormântare, în valoare de 8,03 milioane lei, au beneficiat nouă persoane, din zece solicitanţi.

Cerşetorii, monitorizaţi

În cursul anului trecut, 4.809 persoane au fost asistate prin Cantina de ajutor social. Se poate constata o scădere a numărului de persoane care apelează la Cantina de ajutor social. În ianuarie, aşezământul avea 419 clienţi, pentru ca la sfârşitul anului numărul acestora să scadă la 395.

S-au acordat 572 de ajutoare de urgenţă, dintr-un număr total de 696 de cereri, în valoare totală de 1,42 miliarde lei.
Pensionarii au beneficiat de 4.722 de tichete valorice de hrană şi de 40.399 de legitimaţii OTL gratuite.
ASCO a monitorizat şi cerşetoria, pe teritoriul Oradiei fiind identificaţi şi luaţi în evidenţă 1.105 cerşetori.

Pengo Zoltan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !