Activitatea continua la Trezorerie

Activitatea Trezoreriei se va desfăşura la ghişee până în data de 30 decembrie, inclusiv, în program normal, pentru a se putea satisface doleanţele clienţilor, ne-a informat Liviu Iancu, şeful Trezoreriei bihorene.

Se vor putea iniţia plăţi prin sistemul electronic de plăţi în afara judeţului până 28 decembrie inclusiv, iar interiorul judeţului până în data de 29 decembrie.

Liviu Iancu a amintit în conferinţa de presă de săptămâna trecută de o realizare deosebită reuşită de Trezorerie în acest an. „Introducerea sistemului electronic de plăţi în luna mai a crescut foarte mult viteze de decontare. Până în mai, cu sistemul clasic de decontare, o plată ajungea de la iniţiator la beneficiar şi în 7 – 8 zile. Acum, plata pe teritoriul României se decontează cel târziu a doua zi”, a declarat Iancu.

Noutăţi 2006

De la 1 ianuarie 2006 se va aplica o nouă clasificare a indicilor privind finanţele publice din România. „În primul rând toţi agenţii economici (plătitori de impozite şi taxe) vor utiliza noi conturi IBAN. Acestea vor putea fi vizualizate pe pagina de internet a Ministerului Finanţelor”, a precizat directorul executiv adjunct al Finanţelor bihorene.

Acesta a adăugat că de la aceeaşi dată consiliile locale comunale vor face contabilitatea în partidă dublă, „pentru o mai bună şi mai corectă reflectare a activităţii lor”.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !