Activitati pentru copii si tineri

De Crina Dobocan
Clovnii, responsabili cu amuzamentul
Clovnii, responsabili cu amuzamentul
Peste 100 de copii şi tineri instituţionalizaţi vor sărbători Ziua Tineretului în Orăşelul Copiilor.

Ateliere de creaţie, spectacole cu clovni şi concursuri de desene. De toate acestea vor avea parte copiii şi tinerii instituţionalizaţi cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului. Activităţile, organizate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bihor, se vor desfăşura astăzi, 10 august, între orele 10:00 şi 13:00, în Orăşelul Copiilor din Oradea. Peste 100 de copii din Centrele de Plasament pentru Copii cu Dizabilităţi din cadrul DGASPC vor lua parte la aceste activităţi.

Programul va culmina cu acordarea de premii şi cadouri pentru toţi copiii şi tinerii prezenţi.

Drepturi şi responsabilităţi

Partenerii DGASPC Bihor în desfăşurarea acestui eveniment sunt Administraţia Imobiliară Oradea – prin punerea la dispozitie a spaţiului pentru eveniment, şi Serviciul Internaţional de Salvare a Copiilor, care a acordat cadouri pentru copiii şi tinerii care vor fi prezenţi mâine la activitatea din Orăşel.

„Ziua Internaţională a Tineretului se sărbătoreşte, în fiecare an, în 12 august. Această zi a fost dedicată Tineretului de către Adunarea Generală a ONU în anul 1999. Cu această ocazie sunt organizate diverse activităţi publice de informare asupra drepturilor şi responsabilităţilor copiilor şi tinerilor. În această zi, susţinem campanii de informare, organizăm activităţi şi discuţii, încurajăm participarea tinerilor la deciziile care le afectează viaţa. În această zi, tinerii pot demonstra că şi ei contribuie pozitiv la societatea în care trăiesc”, a informat Ştefan Goţia, purtător de cuvânt al DGASPC Bihor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !