Activitati speciale la Centrul Orizont

De Otilia Șandor
Reactualizat la:
Activitati speciale la Centrul Orizont
Copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă „Orizont” Oradea au fost implicați zilele trecute în două activități deosebite.

Prima a punctat Săptămâna limbilor moderne, în cadrul căreia profesoara de engleză, d-na prof. Adina Cărădan alături de prof. dr. Angela Marușca, directorul școlii, prof. Cristea Cristina, prof. Canalaș Liliana, prof. Brehoi Lenuța, prof. Ursuț Mirela, prof. Iulia Arkosi au pregătit împreună cu elevii o gamă variată de activități prin care au marcat acest eveniment. Au fost pregătite și prezentate programe de poezii și cântece în limba engleză, spaniolă, franceză, italiană, germană, prezentarea unor materiale Power point, prezentarea unei povestiri din folclorul internațional și completarea de către elevi a unor chestionare. Copiii au fost entuziasmați și au participat cu plăcere la aceste activități.

Povești nonformale de vis

A doua acțiune specială a fost crearea unei povești nonformale de vis, în cadrul Zilelor educației nonformale, care s-a materializat prin participarea unui număr de 35 de cadre didactice la atelierul de lucru intitulat Origami – artă și relaxare, organizat în cadrul Zilelor educației nonformale. Coordonatorii acestei acțiuni au fost director adjunct prof. Elena Erdeli și prof. Duma Petru, participanții fiind, în număr mare de la multe școli din Oradea și județ.

Profesorii organizatori au dorit prin aceste acțiuni să promoveze educaţia nonformală ca și componentă esenţială a educaţiei pe întreg parcursul vieţii prin confecţionarea de obiecte diverse utilizând tehnicile de lucru cu hârtia. Acțiunile se înscriu într-un proiect de anvergură la nivel național pentru promovarea educației nonformală.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !