„Acum pot şi vreau”

„Acum pot şi vreau”
În discursul său, Ştefan Seremi a ţinut să-i anunţe pe delegaţi că nu va răspunde provocărilor. Şi-a legitimat candidatura prin faptul că e membru fondator, „alături de domnul Blaga şi de alţi câţiva colegi”. „Ştiu în amănunt tot ce s-a întâmplat în PDL în toţi aceşti ani şi ştiu cine a pus umărul şi cine doar a dat din gură”, şi-a asigurat el colegii.

A enumerat trei considerente pentru care a luptat pentru şefia filialei: „Cred că am experienţa necesară. Niciodată nu am fost numărul unu. Acum pot şi vreau să fiu numărul unu în PDL Bihor. Sunt la vârsta la care nu mai sunt mânat de ură. Nu caut laurii gloriei. Dimpotrivă, sunt cu capul pe umeri şi ştiu să apreciez omul la justa lui valoare”.

„Tinereţea în sine e o valoare, însă e una biologică, nu politică”, l-a asigurat veteranul pe mai tânărul său contracandidat. Şi despre situaţia PDL: „Trăim un moment greu, complicat. Fiecare gest trebuie controlat”, a declarat Seremi, convins că are „experienţa, suflul şi dorinţa” pentru ca PDL să meargă spre mai bine. Apoi a vorbit despre echipa sa, pe care a propus-o pentru următorul mandat al Biroului Permanent Judeţean. „E propusă 100% de colegiile electorale din PDL Bihor.

Toţi din această echipă au fost aprobaţi de aceste colegii”, i-a asigurat Seremi pe participanţii la Conferinţa Judeţeană. Şi despre viitor: „Alegerile trec, dar partidul trebuie să rămână. Vă asigur că nu voi fi preşedintele echipei mele ci a PDL Bihor”.

C.C.

Seremi, ales preşedinte PDL Bihor

Pentie, pus pe schimbări0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !