Adela Rusu: Viata ca o scenă

Adela Rusu: Viata ca o scenă
Adela Rusu este „un minunat poet al fotografiei şi al vieţii ca viaţă ”, spune Dorel Găină.

Prima expoziţie personală a or[dencei Adela Lia Rusu cuprinde 60 de fotografii alb-negru şi color, care reprezintă munca artistei din anul 2009 până în prezent, un amalgam de povesti şi trăiri, compusă din 3 cicluri, Primul ciclu: ,,Melancolie şi visare” surprinde trăiri de la senzualitate, melancolie, retrăirea unor vise frumoase pana la atitudine si charisma. Cel de al doilea ciclu inititulat “Curcubeul toxic” cuprinde imagini de la Geamăna pe Valea Şesii. Cel de al trelea ciclu initulat ,,Viata ca o scena”-,,Intreaga lume este un teatru si toti barbatii si femeile sunt doar actori”-Wiliam Shakespeare -Cum va place Galeria “Stars” din Cluj Napoca, găzduieşte începând cu data de 05 iulie 2013 expoziţia personală a artistei fotograf Adela Lia Rusu A.FIAP din Oradea intitulată,,Viaţa ca o scena ”.

,,Drumul meu în arta fotografică a început in agust 2008 când am ramas fascinata de imaginile câştigătoare la Salonul Internaţional “Premfoto” (organizat de Clubul Fotografic “Nufărul” din Oradea) proiectate pe ecran. După vizionarea imaginilor m-am hotărât pe loc că destinul mi-a harazit intâlnirea cu aceste minunăţii şi ca acesta este drumul pe care trebuie să-l urmez” afirmă Adela Rusu despre începutul carierei sale. “Pentru mine fotografia a devenit un mod de viaţă, îmi imaginez cadre, îmi place să creez scenarii şi poveşti vizuale care să prindă viaţa în imaginile mele. Îmi place culoarea în fotografie, stările, atitudinile romantice, frumuseţea şi veselia ! Deasemenea îmi place să surprind strada cu povestile ei cu trăirile, bucuriile şi dezamăgirile ei ! Genurile mele preferate in fotografie sunt: portretul, fotografia de moda şi street photography” afirmă despre ea Adela Lia Rusu. Cu lucrările sale a participat la o serie de concursuri şi saloane de artă fotografică, obţinând o serie de premii şi distincţii. Cele mai importante fiind medalia de aur UPI obţinută în anul 2012 la Novi Sad (Serbia), medalia de aur PSA cucerita în anul 2012 în Atlanta (S.U.A.), medalia de argint AAFR câştigată la Slatina 2012, respectiv medalia de argint AAFR obţinuta la ediţia a VII-a a Salonului Internaţional al Artiştilor Fotografi Români şi Maghiari de Pretutindeni.

Expoziţia de artă fotografică, organizată sub patronajul AAFR şi a Asociaţiei “Euro Foto Art” va rămâne la dispoziţia publicului vizitator timp de o lună.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !