Aderarea, sărbătorită-n Centru

1Comentariu
Hotel Continental e preferat de câţiva demnitari
Hotel Continental e preferat de câţiva demnitari
ORADEA – Pare-se că politicienii şi demnitarii noştri au hotărât la unison să-şi petreacă aşa-numitul Revelion al Integrării pe acasă. Unii chiar în Oradea, alţii prin zona Salontei, a Beiusului sau a Aleşdului.

În orice caz, toţi cei pe care i-am contactat preferă Bihorul de astă dată. Şi încă un punct comun pentru mulţi dintre ei: vor fi în faţa Primăriei Oradea la ora la care vom intra în noul an.

Consiliul, la party
Vicepreşedintele CJ, Gavrilă Ghilea, şi Claudiu Pop îşi vor petrece noaptea dintre ani la Hotelul Dacia Continental, ce organizează un „Tropical Party”. Pop: „Voi fi la petrecerea organizată la hotel, alături de familie şi de prieteni”. „E un Revelion prea important ca să nu fim acasă, alături de cei mai apropiaţi. Voi face Revelionul la Continental, apoi la ora 24:00 voi fi în faţa Primăriei până când se vor termina toate festivităţile, apoi voi merge din nou la Continental”, ne-a declarat Ghilea. Celălalt vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Ştefan Seremi, era destul de nehotărât: „Deocamdată stăm acasă. Dar s-ar putea să merg la Dacia Continental sau la Elite. Poate voi da o raită şi pe la primăriile din Oradea şi Sânmartin”.

Revelionul Prefecturii
Originar din zona Aleşdului, prefectul Ilie Bolojan are două variante pentru noaptea dintre ani: „Voi fi ori acasă, la Aleşd, ori la Şuncuiuş, cu prietenii, unde am fost şi în ultimii ani”.
Şi subprefectul Todor Albert ia mai multe variante în calcul: „Am mai multe invitaţii, şi de la Salonta, şi de la Oradea. Trebuie însă să vorbesc şi cu nevasta. În cel mai fericit caz ne vom plimba dintr-o cameră în alta. Om vedea noi, cum a zis şi orbu’”, ne-a declarat Todor, cu umorul care îl caracterizează. Colegul său, subprefectul Traian Abrudan, preferă să stea acasă, cu „cele două fete” ale lui: jumătatea sa, Veronica, şi fiica Mara. Însă şi Abrudan spune că va veni în faţa Primăriei Oradea.

Cu familia
Preşdintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, va întâmpina noul an în zona sa folclorică: cea a Beiusului. Popa nu ne-a putut spune cu exactitate unde anume: „Voi fi şi la Sudrigiu, alături de mama, însă probabil că voi merge în mai multe locuri”.
Preşedintele PSD Oradea, Mihai Bar, se va afla la domiciliul său din Baile Felix, în sânul familiei. Aceasta până la proba contrarie: „Mi-am propus să nu plec nicăieri în acest an, dar nu e sigur că voi reuşi. Totuşi, îmi doresc să fac acasă Revelionul”.
Liderul PD Oradea, Mircea Matei, spune că va petrece „banal de simplu, cu familia”: „La miez de noapte voi în faţa Primăriei. În rest, nu ies niciunde”. Şi preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon, va petrece oarecum la fel: „Voi fi în sânul familiei. Faţă de anii trecuţi, am devenit puţin mai sedentar. Voi fi alături de cei doi copii (două fetiţe de 3, respectiv 2 ani – n.r.) şi de soţie. De asemenea, vor mai veni la mine socrii şi doi-trei amici. Probabil vom ieşi şi în Centru, să vedem focul de artificii”.

Calin Corpas1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor