Adeverinte pentru acordarea creditelor

Traian Abrudan
Traian Abrudan
Centrul Judeţean al APIA eliberează adeverinţe pentru beneficiarii schemei de plată unică pe suprafaţă campania 2011, care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la băncile care au încheiat convenţii cu agenţia.

Până la această dată, APIA a încheiat convenţii cu BRD Groupe Societe Generale, CEC Bank, Banca Comercială Română şi Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA, urmând a fi încheiate în perioada următoare Convenţii şi cu alte Bănci Comerciale.

Adeverinţe

„Potrivit Convenţiei, la solicitarea scrisă a fermierului la centrul judeţean unde a depus cererea în campania SAPS 2011, APIA va elibera o adeverinţă prin care confirmă că beneficiarul a depus cererea de plată pentru schema unică de plată pe suprafaţă (SAPS) pentru anul 2011 şi că s-au efectuat controalele şi verificările administrative asupra cererii de plată a beneficiarului, conform reglementărilor în vigoare. Nu pot beneficia de această adeverinţă fermierii selectaţi la controlul pe teren clasic sau teledetecţie”, a precizat Traian Abrudan, directorul APIA Bihor.

De asemenea, în adeverinţă se va menţiona suprafaţa determinată pentru plată în cadrul schemei SAPS şi faptul că beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plată la data emiterii acesteia, precum şi că îndeplineşte condiţiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Valoarea creditului va fi de până la 80 % din suma cuvenită din SAPS, denominată în lei la cursul leu/euro comunicat de BNR de la data solicitării creditului. APIA a încheiat astfel de convenţii şi pentru campanile SAPS 2007 – 2010.

S.Al.

 

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !