Adeverinţe pentru credite

De Simona Albinaru
Adeverinţe pentru credite
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează adeverinţe pentru beneficiarii Măsurii 14T– Plăţi privind bunăstarea animalelor – pachet b) – păsări – Campania 2017, care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la băncile care au încheiat convenţii cu APIA.

Astfel, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA va elibera o a doua adeverinţă care confirmă faptul că solicitantul a depus în perioada 03 – 31.01.2017, aferentă anului de angajament 2017, cererea de plată şi a primit suma reprezentând 50% din valoarea sumei solicitate în cererea de plată.

Totodată, prin această a doua adeverinţă se confirmă suma reprezentând 25% din valoarea sumei solicitate în cererea de plată aferentă anului de angajament 01.01. – 31.12.2017.

În cazul neeliberării niciuneia din adeverinţele precizate, se poate elibera, la cererea solicitanţilor, o adeverinţă prin care se confirmă faptul că solicitantul a depus cerere de plată şi reprezintă 75% din valoarea sumei solicitate în cererea de plată aferentă anului de angajament 2017.
Valoarea creditului va fi de până la 90% din suma înscrisă în adeverinţa cuvenită beneficiarului pentru Plăţile privind bunăstarea animalelor, Campania 2017.

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA (FGCR) şi Fondul Naţional de Garantare a Creditului pentru intreprinderi Mici şi Mijlocii IFN – SA (FNGCIMM) garantează maxim 80% din valoarea fiecărui credit acordat de bănci fermierilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !