Adeverinte pentru credite agricole

Adeverinte pentru credite agricole
Valoarea creditului va fi de până la 80 % din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) eliberează adeverinţe pentru beneficiarii plăţilor aferente Măsurilor care doresc să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la băncile care au încheiat convenţii cu Agenţia.

Până la această dată, APIA a încheiat convenţii cu CEC Bank SA şi cu Banca Comercială Română. „Astfel, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA va elibera o adeverinţă prin care confirmă că beneficiarul a depus cererea de plată pentru măsurile de dezvoltare rurală, în campania 2010 şi că, până la data emiterii adeverinţei, au fost efectuate controalele şi verificările administrative asupra cererii de plată depuse de beneficiar conform reglementărilor legale în vigoare”, a precizat Traian Abrudan, directorul Centrului Judeţean APIA Bihor.

Valoare

De asemenea, în adeverinţă, se va menţiona suprafaţa determinată pentru plată la data emiterii, faptul că beneficiarul nu face, la data emiterii, obiectul excluderilor de la plată şi că îndeplineşte condiţiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Valoarea creditului va fi de până la 80 % din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA, la un curs de 4,2620 lei/euro.

S.Al.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !