Adi Mutu îşi lansează barul fără Consuelo

Adi Mutu îşi lansează barul fără Consuelo
Fotbalistul Fiorentinei îşi doreşte să lanseze clubul în luna femeilor, el ţinând săptămânal legătura cu co-acţionarii localului, pentru a grăbi lucrările.

Ca şi la Gala Fotbalului din decembrie, el va veni la deschidere singur deoarece soţia sa Consuelo este gravidă în luna a şasea şi nu poate călători cu avionul.


Deşi “Briliantul” a vrut să dea drumul la clubul “Pacha” încă din luna februarie, chiar de Dragobete, mai era totuşi nevoie de obţinerea unor aprobări de la Primărie pentru ca acesta să poată fi lansat.

Sora fotbalistului, Laura Mutu, este cea care se ocupă de bunul mers al afacerii, unde fotbalistul Fiorentinei este acţionar, alături de Ştefan Brotac şi spaniolul Manolo. Lucrările la barul amplasat pe locul fostului Bingo Europa (din Piaţa George Coşbuc) au demarat încă din toamna anului trecut, acum fiind în curs de finalizare.

Clubul, care se întinde pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi, este de departe cel mai mare din România, investiţia ridicându-se la aproximativ 800.000 de euro. Pentru amenajarea interiorului s-au adus numai materiale de construcţie de cea mai bună calitate din străinătate, mai precis din Spania, de la gresie şi faianţă, până la marmură.

Băile sunt şi ele de lux, realizate din faianţă neagră şi gresie de aceeaşi culoare. “Pacha” este un nume care a devenit sinonim, în timp, cu Ibiza, sub aceeaşi siglă celebră fiind încă 23 de cluburi în lume. Versiunea din Ibiza este cea mai cunoscută, clubul având 15 baruri, un restaurant, un bar sushi, magazin şi terase în aer liber.

Discoteca din Bucureşti va fi inaugurată în această lună în cadrul a două evenimente speciale, unul pentru presă şi altul pentru marele public. “Briliantul” va fi prezent la lansarea pentru presă şi prieteni, dar fără soţia sa, Consuelo, care este gravidă în luna a şasea şi nu poate călători cu avionul.

A luat pizzeria de la Anamaria

În urmă cu mai mulţi ani, Mutu a mai deschis în Capitală clubul “Life”, unde era asociat cu naşul său, Nicu Gheară. Internaţionalul român este şi proprietarul unei pizzerii din Bucureşti, care a aparţinut impresarei Ana Maria Prodan, aceasta fiind asociată cu fotbalistul Fiorentinei în mai multe afaceri. În toamna trecută, Mutu a preluat pizzeria, lăsând-o tot pe sora lui, Laura, să o administreze.

Click.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !