Adio, recruţi cu valize de lemn!

6Comentarii
Adio, recruţi cu valize de lemn!
REŞIŢA – Pe o vreme cât se poate de mohorâtă, luni, 18 decembrie a.c., ultimul contingent de militari în termen aparţinând Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (I.J.J.) Caraş-Severin şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic“ (I.S.U.) Caraş-Severin, a fost trecut în rezervă.

O ceremonie importantă, atât pentru cadrele active, cât şi pentru militari.

Mesajul ministrului

Prezent la ceremonie, prefectul judeţului, Ioan Anton Paulescu, a dat cititre mesajului ministrului Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, care i-a felicitat pe militari pentru sprijinul acordat în situaţiile de mare necesitate, în lupta cu apa şi focul. Militarii au pus mereu pe primul loc viaţa oamenilor aflaţi în necesitate şi de aceea merită toată consideraţia şi respectul celorlalţi.

Cu această ocazie au fost înmânate celor care trec în rezervă, cadouri simbolice de către Sorin Axenti, împuternicit la comanda I.J.J. şi şeful I.S.U., Vasile Tomoioagă. Pentru că au fost ultima generaţie, tinerii care au făcut obligatoriu armata au avut parte de o surpriză, primind ceasuri care măsoara clipele care-i despart de civilie.

Unii pleacă, alţii nu

„ Azi, 18 decembrie 2006, la resedinţa I.J.J., contingentul de militari înrolat în data de 1 iulie 2006, a participat la ceremonialul de trecere în rezervă. Este vorba de 25 de militari de la I.J.J. şi 47 de la I.S.U.“, ne-a declarat Sorin Axenti. În cursul anilor 2005 şi 2006, au fost organizate concursuri de ocupare a posturilor de cadre active, aşa se va putea umple locul lăsat liber de militarii în termen. Din rândurile celor care au fost trecuţi azi în rezervă la I.J.J., cinci se vor întoarce la 1 ianuarie 2007, ca subofiţeri.

Anca Preda6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor