Administrator fără atestat

Reşiţa – Conform HG 400/2003, administratorii de bloc nu mai pot lucra fără a fi atestaţi de către primării. Atestatul se obţine în urma unui concurs având ca tematică legile aflate în vigoare şi care vizeză acest domeniu. Există, însă mulţi care, cu toate că nu au acest atestat, desfăşoară în continuare activitatea de administrator şi mai grav, nici nu respectă legile.

Trei la preţ de unul
Dl Bogdan Flore ne-a adus la cunoştinţă că în blocul în care locuieşte, administratorul nu are un asemenea atestat. Mai mult, administratorul este şi preşedinte şi cenzor.

Dl Flore ne-a mai sesizat, ceea ce numeşte „neregularităţi“ în afişarea cheltuielilor, întrucât acestea nu sunt suficient de explicite. Consiliului Local îl tot somează pe Basarabă Constantin, administratorul blocului, să înceteze activitatea de administrator.

Până acum însă, nici o schimbare. Dl Basarabă îşi desfăşoară în continuare activitatea nestingherit.

„Sunt conştient de acuzaţiile care mi se aduc“, a declarat dl Basarabă. E bine că totuşi ştie de ce este acuzat, dar cu lipsa de autorizaţie şi cu neregulile cheltuielilor, cum rămâne? Aici ar trebui să intervină şi primăria, celelalte autorităţi competente.

Doina Rolea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase