Adolescent căutat de jandarmii montani şi salvamontişti

Adolescent căutat de jandarmii montani şi salvamontişti
URICANI – Un băiat în vârstă de 15 ani, din Uricani, care a dispărut de la domiciliu joi dimineaţă, este căutat de jandarmii montani şi salvamontişti.

Tânărul plecase de acasă, în jurul orei 09.00, pentru a alerga în zona Balomir, situată în munţii Vâlcan, în apropierea oraşului Uricani. Într-o convorbire telefonică cu mama lui, în jurul orei 11.00, tânărul i-a precizat acesteia că a plecat să alerge pe munte. Femeia a mai încercat să ia legătura cu fiul său, pe parcursul zilei, însă acesta nu a mai răspuns. Telefonul fie este închis, fie, în zona în care se află, nu există semnal. De atunci, nimeni nu a mai reuşit să ia legătura cu adolescentul. În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, speriaţi că fiul lor nu se mai întoarce acasă, părinţii au alertat jandarmii montani şi salvamontiştii. Un număr de şapte jandarmi montani şi tot atâţia salvamontişti au plecat în căutarea tânărului, în zona Balomir şi pe traseele turistice din munţii Vâlcan. Până la această oră băiatul nu a fost găsit.
O echipă mixtă de jandarmi montani şi salvamontişti au plecat începând cu ora 01.00, în căutarea tânărului în zona Balomir. În jurul orei 04.00 jandarmii montani şi salvamontiştii au încetat căutările. „În cursul acestei dimineţi, două echipe mixte formate din jandarmi şi salvamontişti au reluat căutările, în zona Balomir şi pe traseele montane din apropierea acestei zone. În jurul orei 11.00 a treia echipă a plecat în căutarea tânărului pe traseele turistice din Munţii Vâlcan. În prezent 7 jandarmi montani din cadrul posturilor de jandarmi Straja şi Câmpu lui Neag, împreună cu 7 salvamontişti din cadrul Formaţiunii Salvamont Uricani îl caută pe acest tânăr”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, sublocotenent Nicolae Răducu.
Tânărul obişnuia să alerge în zona montană din apropierea oraşului Uricani, dar totdeauna s-a întors acasă până seara.

Mihaela Tămaş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !