Adrian Pop, number one la Crişul

Adrian Pop, number one la Crişul
ORADEA – Tradiţionala festivitate de premiere a celor mai buni sportivi ai CS Crişul a avut loc ieri, la Arena „Antonio Alexe”. La salonul de protocol, renovat în acest an, au fost prezenţi sportivi, antrenori, oficiali şi oameni de sport.

La şedinţă a participat şi un reprezentant al Agenţiei Naţionale pentru Sport, directorul Ioan Pandele. Participanţii la şedinţă au păstrat un moment de reculegere în memoria fostului conducător al CS Crişul, Ioan Alexandrescu, decedat în toamna acestui an.

Obiective îndeplinite


„Am avut un an foarte bun, cu rezultate deosebite, cele mai reprezentative fiind titlul de vicecampion european de juniori, obţinut de atletul Adrian Pop, precum şi locul secund cucerit de echipa de spadă la ediţia din acest an a Cupei Campionilor Europeni. Am încercat să menţinem ştacheta performanţelor cât mai sus, aşa cum se obişnuieşte dintotdeauna la acest club”, a afirmat directorul general al CS Crişul, Gheorghe Titi Frenţ.
Ioan Pandele, director în ANS, a avut la rândul său cuvinte de apreciere la adresa clubului orădean. „Crişul este unul din cluburile cu rezultate foarte bune din cadrul agenţiei noastre. Anul 2007 a fost unul rodnic, materializat prin cele peste 120 de medalii cucerite la campionatele naţionale. De asemenea, au existat foarte mulţi sportivi convocaţi la diferite loturi naţionale. Consider că clubul Crişul şi-a îndeplinit obiectivele pentru acest sezon”, a declarat Ioan Pandele.

Fără sprijinul CJ


Directorul DSJ Bihor, Ionel Bungău, a lăudat performanţele sportivilor de la CS Crişul, subliniind totodată că o parte din aceştia nu au beneficiat de condiţii de pregătire la nivelul rezultatelor.

„Doresc să le mulţumesc sportivilor pentru medaliile şi rezultatele obţinute. Este foarte greu să ajungi acolo sus, este nevoie de foarte multă muncă. Unii dintre sportivi au avut condiţii precare de pregătire, mă refer aici la secţiile de box, atletism sau scrimă. Din păcate, Consiliul Judeţean Bihor nu se implică absolut deloc în sprijinirea sportului orădean. Nici măcar acum, la ora premierelor, nu a existat niciun fel de implicare din partea acestui for”, a afirmat Ionel Bungău.
Sportivii aflaţi în topurile clubului au fost recompensaţi cu diplome, cupe şi premii în bani. Valoarea totală a fondului de premiere a fost de 10.000 RON.

Gavril Nutiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !