Adrian Văsâi este dorit la FC Sibiu

Adrian Văsâi este dorit la FC Sibiu
Dupa ce l-a demis pe Mihail Marian, conducerea FC Sibiu a intensificat contactele cu antrenorul Adrian Vasâi (CF Liberty), caruia i-a facut o oferta. Potrivit presei din Sibiu, tehnicianul s-ar fi înteles luni cu presedintele Klaus Johannis, care este si primarul orasului.

„Cred ca Adi Vasâi este persoana dispusa la munca pentru a salva echipa de la retrogradare. El va avea un cuvânt mult mai greu de spus în echipa. Cei de la Salonta au înteles situatia si nu cred sa fie probleme cu venirea lui Vasâi”, a precizat Johannis. Luni, antrenorul a ajuns la Oradea, unde urma sa aiba o discutie hotarâtoare cu presedintele Catalin Sarmasan, cel mai probabil azi.

„Am discutat cu oficialii echipei FC Sibiu, dar înca nu stiu daca voi antrena acolo. Sunt într-o situatie grea si cred ca pot sa-i ajut. În acest moment e posibil orice. Decisiva va fi discutia cu presedintele de la CF Liberty”, ne-a declarat Vasâi luni, în jurul orei 16. Vasâi, care este stabilit în Sibiu, a preluat în vara CF Liberty, echipa clasata actualmente pe podiumul Seriei a III-a, si ar urma sa preia pe FC Sibiu, „lanterna rosie” a Seriei a II-a.

Teodor Biris