Adunare generala fara miza, la Camera de Comert Timis

De M. Hoster
Adunare generala fara miza, la Camera de Comert Timis
Una dintre cele mai importante organizaţii ale mediului economic timişean şi-a desfăşurat, miercuri, adunarea generală ordinară anuală a membrilor. Cum în acest an nu s-a pus problema votării unei noi conduceri singurele puncte aflate pe ordinea de zi au fost cele clasice: prezentarea şi aprobarea diferitor rapoarte de activitate, plus câteva propuneri de îmbunătăţire a activităţii.

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2012, la Centrul Regional de Afaceri, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Membrilor Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş. Miza întâlnirii din acest an a fost una scăzută, nu au fost decişi membri noi ai colegiului de conducere sau conducători ai instituţiei, scopul principal al întâlnirii fiind analiza activităţii organizaţiei pentru anul trecut.

Adunarea generală a fost statutar constituită, iar aprobarea rapoartelor de activitate referitoare la anul precedent, a proiectului pentru anul în curs s-a făcut în unanimitate.

Puţinii membri prezenţi au aprobat în adunarea Generală, în unanimitate de voturi, raportul privind execuţia bugetului CCIAT, bilanţul contabil pentru anul 2011cât şi propunerea de buget şi lista de investiţii aferente anului în curs.

Discuţiile purtate au fost ceva mai animate la punctul la care membrii CCIA Timiş au formulat câteva propuneri de îmbunătăţire a obiectivelor organizaţiei pentru 2012, cu referire la modalitatea prin care CCIAT poate contribui la progresul Euroregiunii, inclusiv prin promovarea proiectelor de inovare integrată. De asemenea, au fost înaintate şi două propuneri de modificare legislativă a Legii Insolvenţei nr.85 /2006 şi a Codului Fiscal (Lege 571 /2003) privind încasarea TVA-ului.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !