Adunare Generală la AJF Bihor

Adunare Generală la AJF Bihor
ORADEA - Conducătorii şi delegaţii echipelor din fotbalul mic bihorean s-au întâlnit luni după masă la Adunarea Generală a AJF Bihor, desfăşurată la restaurantul Vandana.

Au fost prezenţi reprezentanţii a 48 de cluburi, din cele 54 afiliate la AJF. Preşedintele asociaţiei, Valer Vancea, a prezentat în discursul său împlinirile şi neîmplinirile din anul 2007. De la „surprizele neplăcute”, cum au fost considerate neînscrierea în campionat a echipelor Minerul Ştei şi Crişana Tinca, până la laude adresate grupărilor cu rezultate bune în 2007. Vancea a promis că va organiza la finalul de an o gală a fotbalului bihorean la care să fie premiaţi jucători, antrenori, arbitri, conducători şi echipele cu rezultate deosebite în 2008. De asemenea, şeful AJF vrea să doteze echipele din Ligile 4 şi 5 cu truse medicale, pentru a înlocui tradiţionalul „flacon cu apă”, folosit pentru oblojirea accidentărilor din timpul jocurilor. În 2008, AJF Bihor se va baza pe un buget pronosticat de 120.000 de lei, adunat din taxe, vize, legitimări şi sponsorizări.

Campionatul în L4 urmează să înceapă în 8-9 martie şi se va încheia cel mai probabil în 21-22 mai. Duminică va începe returul şi în L5, seria nord urmând să se încheie în 1 iunie, iar seria sud în 4 iunie.

Vor bani de la CJ

În finalul şedinţei, reprezentanţii cluburilor au venit cu diferite propuneri. Preşedintele Stăruinţei Săcueni, Florin Bogdan, a cerut AJF să solicite finanţare pentru echipele din L4 şi L5 din partea Consiliului Judeţean. „Consiliul Judeţean pompează bani doar în FC Bihor. AJF-ul ar trebuie să ceară fonduri pentru sprijinirea fotbalului de la sate, pentru creşterea copiilor şi promovarea tinerilor de la echipele mai mici. Toţi banii întră doar în tocătoarea FC Bihor şi s-au terminat”, spune Bogdan. Preşedintele CS Frontiera, Nicolaie Iancu, nu îşi face prea mari iluzii că acest demes va avea sucess: „Este an electoral. Promisiuni vor fi multe, însă realizări zero”. Ştefan Zima (Dinamo Oradea) a ridicat problema programării meciurilor din campionatul de copii, iar Bela Gurbai (Parţium) a făcut un apel la mai mult fair-play la jocurile din L5, solicitând de asemenea ca observatorii de meci să relateze corect, în rapoartele ce le întocmesc, ce se întâmplă pe teren.

Teodor Biris0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !