Aeroport blamat

ORADEA – Consiliul Judeţean al Tinerilor a hotărât să dea un vot de blam raportului de activitate al Aeroportului Oradea. Decizia lor se opune deciziei seniorilor, care au aprobat respectivul raport în ultima şedinţă a CJ, cu menţiunea unor viitoare controale întreprinse la aeroport, prin ordinul preşedintelui.

Tinerii cred că singurul motiv pentru care seniorii nu au respins raportul de activitate al aeroportului a fost faptul că în cazul unui vot de blam aeroportul ar fi intrat într-o situaţie de blocaj. Respectivul raport a iscat discuţii aprinse, în care principalele reproşuri pe care cei din CJT le adresau actualei conduceri a aeroportului sunt proasta gestionare a acestuia şi starea deplorabilă în care se află, în comparaţie cu alte aeroporturi din ţară sau cu aeroportul vecin din Debreţin. „Dacă nu se găsesc în judeţ manageri capabili să pună pe picioare aeroportul, ar putea căuta şi în rândul nostru, al tinerilor din CJT, deoarece poate unii dintre noi ar fi fericiţi să îşi asume această misiune”, a declarat Delia Ciurba.

Tinerii s-au plâns de numărul foarte mic de curse şi de legăturile proaste pe care le propune aeroportul orădean. Cu excepţia unei abţineri, cei prezenţi la şedinţă au votat pentru acordarea votului de blam şi pentru alcătuirea unei comisii pertinente de analiză a activităţii acestuia.

Chiar dacă seniorii nu puteau să dea acest vot de blam din motive evidente, noi suntem aici pentru a analiza faptele şi a propune propriile soluţii problemelor”, a declarat pedistul Nicolae Hoduţ. Potrivit acestora, un manager capabil ar putea pune în valoare potenţialul neexploatat şi ar putea aduce aeroportul din Oradea cel puţin la nivelul aeroportului din oraşul maghiar, cu care Oradea este înfrăţită.

Sergiu Briceag0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !