Afişe cu Maia… fără spectacol

10Comentarii
Afişe cu Maia… fără spectacol
ORADEA – O piesă a Teatrului Evreiesc de Stat, ce o are protagonistă pe Maia Morgenstern, a fost promovată la Oradea, fără să fie încheiat însă un contract cu Teatrul de Stat. Prin umare, piesa nu va mai avea loc, iar conducerea teatrului orădean a ordonat ca afişele din oraş să fie date jos.

Conducerea Teatrului de Stat din Oradea a declarat că impresarii care se ocupă de promovarea piesei „Mic şi al dracului”, a Teatrului de Stat Evreiesc, au pus afişe în Oradea fără să încheie în prealabil un contract cu teatrul orădean. Piesa, ce o avea pe Maia Morgenstern cap de afiş, urma să se joace pe 21 februarie, de la ora 19:00, pe scena teatrului orădean. Însă conducerea Teatrului de Stat Oradea s-a arătat surprinsă de apariţia afişelor, având în vedere că nu există nici un contract încheiat pentru acest spectactol.

Piersic, de Ziua femeii
„Nu s-a semnat nici un fel de contract pentru piesa cu Maia Morgenstern. Este o greşeală a impresarilor acestui spectacol, care s-au grăbit să pună afişe fără să ne anunţe. Nu am fost înştiinţaţi nici măcar verbal despre această piesă. Aceste lucruri trebuie discutate dinainte, se face un contract, se închiriază sala. Ei doar au lipit afişele şi au lăsat nişte bilete la casierie”, a declarat Lucian Silaghi. Acesta a precizat că va trimite oameni pentru a dezlipi afişele şi speră ca Primăria Oradea să-i amendeze pe cei care le-au pus.

Lucian Silaghi a mai spus că nu nu va mai accepta la Oradea spectacole de mâna a doua, chiar dacă distribuţia este una deosebită. După cum se ştie, în ultima vreme o serie de spectacole, având în casting o serie de mari actori ai scenei naţionale, au dezamăgit prin calitatea lor slabă. Directorul Silaghi susţine că deşi fusese anunţat pentru aceeaşi dată, 21 februarie, spectacolul cu „Idolul şi Ion Anapoda” a fost şi el amânat. „Am însă o veste bună pentru numeroşii admiratori ai lui Florin Piersic, acesta urmând a fi protagonistul unui spectacol programat la Oradea pe data de 8 martie, o reprezentaţie care poate fi, deci, un cadou frumos pentru doamne şi domnişoare”, afirmă Silaghi.

Georgiana Anghel10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor