After-school pentru copiii care au un părinte bolnav de cancer

De Veronica Bursaşiu
Centrul de zi pentru copii „Consiliaris”
Centrul de zi pentru copii „Consiliaris”
Beneficiari vor fi 20 de copii care au un părinte cu afecțiuni oncologice.

La finele săptămânii trecute a avut loc inaugurarea Centrului de zi pentru copii „Consiliaris”.
Familia în care unul dintre părinți se îmbolnăvește de cancer e adeseori copleşită de cheltuieli şi cu atenţia concentrată asupra nevoilor bolnavului din casă, fiind în dificultate de a mai oferi aceeași grijă pentru toate nevoile copiilor din familie.

Centrul de zi pentru copii „Consiliaris” vine în întâmpinarea nevoilor acestor familii, funcționând în regim after-school. Va avea ca beneficiari 20 de copii din clasele I-VIII, de pe raza municipiului Oradea, care au un părinte cu afecțiuni oncologice.

În cadrul programului, elevii vor beneficia de ajutor zilnic la teme, activități ocupaționale și terapeutice, o masă de prânz, dar mai ales de grija voluntarilor asociației.

Înscrierea beneficiarilor se poate face la numerele de telefon 0732/403.464 sau 0742/023.047.
Proiectul Centrului de zi pentru copii „Consiliaris” este derulat de Asociația Consiliaris și finanțat prin programul „Bursa Talentelor” al Fundației Comunitare Oradea.

Sponsorii care au susținut proiectul sunt: Selina Grup (companie care a sponsorizat renovarea spațiului Centrului), Vernicolor, Plexus, Eltex Recycling, Qubiz, Celestica România, PGS Sofa & CO, Holcim România, VPK Packaging, Rotaract, Eco Bihor, Consult Center și alți donatori individuali.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !