AG Weinberger cântă la Summit-ul NATO

Reactualizat la:
AG Weinberger cântă la Summit-ul NATO
BUCUREŞTI – Loredana Groza şi AG Weinberger îi vor delecta pe participanţii la summit-ul NATO. Organizatorii summit-ului NATO au pregătit pentru ziarişii şi participanţii la reuniune un spaţiu pentru entertainment, situat în foaierul Senatului, unde a fost amenajată o sală de mese şi o miniscenă pe care vor susţine recitaluri Loredana Groza şi AG Weinberger.

Organizatorii summit-ului NATO de la Bucureşti au inaugurat, luni, Centrul Media şi spaţiile destinate cateringului şi s-au ocupat de ultimele pregătiri necesare pentru buna desfăşurare a evenimentului, inclusiv amenajarea spaţiului de entertainment din foaierul Senatului, unde vor concerta o serie de artişti români.

Tinerii voluntari şi-au finalizat perioadele de training şi au început să-i ghideze pe primii ziarişti străini sosiţi la Palatul Parlamentului. Aceştia au împărţit copii ale ziarelor “La Stampa”, “The Washington Times”, “The Daily Telegraph”, “Le Soir” şi “USA Today” şi au oferit informaţii cu privire la locaţiile în care are acces presa.

Personalul Camerei a măturat praful strâns pe marginea drumurilor ce duc către intrările principale în Parlament, a terminat curăţenia în clădire şi i-a ajutat pe ziarişti să-şi instaleze echipamentele de transmisie, iar personalul angajat pentru serviciile de catering alături de cel existent la restaurante şi bufete s-a ocupat de amenajarea spaţiilor aferente.

Organizatorii au amenajat, astfel, un bufet la Clubul Parlamentului de unde se pot cumpăra ceaiuri, cafele de două ori mai scumpe decât înainte de summit, apă sau răcoritoare şi sandvişuri. La bufetul parlamentarilor de la nivelul P1, organizatorii au adus, pe lângă mesele din lemn de mahon şi fotoliile verzi din piele de Cordoba existente, mai multe mese înalte la care se poate bea o cafea în picioare.

Cel mai impresionat spaţiu amenajat pentru servirea mesei este, însă, foaierul Senatului, unde se va organiza recepţia pentru presă din 2 aprilie, acordată de preşedintele Camerei Bogdan Olteanu. Organizatorii au amenajat o sală de mese pe sistemul bufet suedez, unde au amplasat zeci de chafing-dish-uri care vor menţine calde mâncărurile pentru recepţii şi au amenajat mese pe care vor fi expuse sortimente de mâncare şi băutură tradiţionale sau produse în România.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !